TRATAMENTE IMPOTRIVA VARICELOR

Din ce in ce mai multe femei prezinta vene inestetice la nivelul picioarelor, in cea mai mare parte datorate stilului nociv de viata. Pentru ca aceste vene va pot complica nesperat de mult viata si va pot face sa va rusinati cu propriul corp, este vremea sa aflati care sunt cele mai eficiente metode de tratament pentru varice si sa apelati la ele cat mai curand pentru a scapa de aceasta neplacuta afectiune.

TRATAMENTE IMPOTRIVA VARICELOR

Tratamente impotriva varicelor

TRATAREA EFICIENTA A VARICELOR

Scleroterapia
O metoda nedureroasa, scleroterapia presupune injectarea in venele varicoase a unei solutii saline, capabila sa o neutralizeze. Dupa injectarea solutiei vena va deveni in scurt timp un simplu tesut cicatriceal si se va resorbi in organism nelasand niciun semn in urma. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda ca tratamentul sa se repete o data la 4 – 6 saptamani.

Tratamentul laser
Pentru ca laserul poate fi ajustat sa emita o singura culoare a spectrului de lumina, el se poate seta astfel incat sa vizeze hemoglobina albastruie din sangele neoxigenat din vena bolnava. Aceasta lumina va viza si neutraliza vena varicoasa, va incalzi sangele din interiorul ei, rezultatul final fiind de oparire a venei, oparire care o va face sa dispara de pe suprafata pielii.

Flebectomia
Piciorul este privit sub o sursa de lumina speciala care evidentiaza foarte bine varicele, iar medicul flebolog face mici incizii cu acul pentru a prinde si scoate venele ce prezinta probleme cu ajutorul unui mic carlig. Procedura nu este una dureroasa, insa pentru un confort ridicat al pacientului, se face anestezie locala.

Ablatia cu laser endovenoasa
O metoda destul de noua de tratament, aceasta are un grad invaziv foarte scazut, nu lasa cicatrici si nu este deloc o procedura complicata. In vena varicoasa se introduce o fibra laser cu ajutorul unei ecografii (pentru a conforma pozitionarea corecta a fibrei inainte de interventia propriu-zisa), iar apoi fibra laser este incalzita incet din interior pana ce vena inc are se afla cedeaza, devine din ce in ce mai mica si se resoarbe.

Stripping
Interventia vizeaza venele varicoase aflate in profunzimea pielii, la care nu se poate ajunge decat prin incizie. Procedeul necesita anestezie totala pentru a permite medicului atat efectuarea inciziilor cat si eliminarea sau legarea venelor bolnave pentru a le stopa alimentarea continua cu sange. Odata eliminata sau legata vena varicoasa se va contracta si resorbi in organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *