CURA DE DETOXIFIERE DE 9 ZILE. METODA SIMPLA SI EFICIENTA

CURA DE DETOXIFIERE DE 9 ZILE. METODA SIMPLA SI EFICIENTA

Cu totii ne dorim sa ne mentinem sanatosi, dar si sa incetinim procesul de imbatranire, iar una dintre masurile pe care le putem adopta, este atentia acordata unei cure de detoxifiere. Adopand periodic o cura de detoxifiere, asiguram organismului nostru resursele de care are nevoie pentru a se pastra in echilibru si pentru a-si indeplini corect functiile organice.

Detoxifierea reprezinta eliminarea si neutralizarea toxinelor din organism. Toxinele, elementele daunatoare care au efecte negative asupra organismului, sunt de doua tipuri, respectiv toxine interne si externe. Toxinele interne, denumite endogene, sunt cele care provin din corpul uman, resturile rezultate in urma metabolizarii nutrientilor.

Cura de detoxifiere de 9 zile

Toxinele externe, exogene, sunt reprezentate de elementele cu surse externe, asimilate prin inhalare, absorbire sau ingerare. Aici pot fi amintite particulele de praf si fum, aditivii alimentari, nicotina sau substantele din compozitia medicamentelor. In ajutorul organismului bombardat de toxine, vin curele de detoxifiere si gama de produse Forever Living. Rolul esential in procesul de detoxifiere revine ficatului, colonului, rinichilor, pielii si plamanilor, iar produsele special concepute in acest sens, vor contribui semnificativ la buna desfasurare a activitatii acestor organe.

Cand este nevoie de detoxifierea organismului

In mod normal, organismul uman are capacitatea de a elimina elementele nocive, insa in contextul actual in care poluarea, aditivii alimentari si lipsa miscarii sunt scenariile cel mai des intalnite, detoxifierea pe cale naturala este deficitara. Atunci cand organismul este confrunta cu o supraincarcare de elemente nocive, activitatea organica este dezechilibrata si incep sa apara semnalele de alarma. Astfel, o cura de noua zile de detoxifiere cu Clean 9, foarte simplu de urmat si respecat, va va fi de mare folos atunci cand incepeti sa va confruntati cu dureri nejustificate si frecvente de cap, manifestati oboseala constanta, chiar si in prima parte a zilei, suferiti de balonare, aveti un tranzit intestinal foarte greoi, vi se umfla mainile si picioarele, traversati des episoade de raceala sau incepeti sa luati in greutate necontrolat.

Beneficiile unei cure de detoxifiere

Urmand o cura de detoxifiere, organismului dumneavoastra i se vor oferi toate resursele pentru a se putea reechilibra din punct de vedere organic, rezultatele neintarziind sa apara. Astfel, printre beneficiile unei cure de detoxifiere pot fi amintite redobandirea vitalitatii si a energiei, intarirea sistemului imunitar, o activitate cerebrala normala, respectiv cresterea capacitatii de concentrare, aspectul placut si luminos al pielii si parului, sanatatea unghiilor.

Sustinand detoxifierea prin adoptarea si urmarea curelor de detoxifiere, va asigurati incetinirea procesului de imbatranire celulara, un aspect care va contribui semnificativ la mentinerea unui aspect placut, dar si la dobandirea unei stari foarte bune de sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *