ALIMENTE IMPOTRIVA CANCERULUI LA SAN

Fiind o boala a societatii in care traim si tot mai multe femei confruntandu-se cu aceasta mare problema, cancerul la san, este bine de stiut care sunt cele 5 alimente impotriva cancerului la san, si ca alimentatia noastra ne poate influenta in mod categoric sanatatea.

5 ALIMENTE IMPOTRIVA CANCERULUI LA SAN

Alimente impotriva cancerului la san

Astfel, un regim de viata echilibrat, in care o dieta sanatoasa este combinata cu miscarea zilnica poate face adevarate minuni. Iata care sunt primele 5 alimente care lupta impotriva cancerului la san:

Broccoli – aceasta legume minune este deosebit de bogata in vitamina C (contine mult mai multa vitamina C decat o portocala), calciu, fibre si saruri minerale. Este o adevarata oaza de sanatate si ajuta in detoxifierea si regenerarea organismului, acesta luptand impotriva diverselor forme de cancer precum cel ovarian, de san sau de prostata.

Rosiile Cherry – micutele acestea contin lycopen (responsabil pentru culoarea lor rosie), o substanta cu un foarte puternic efect antioxidant, ce ajuta la regenerarea unor celule bolnave. Este recomandat ca vara sa consumati cat mai multe rosii si mai ales rosii Cherry in stare naturala, pentru a va bucura de efectul lor atat de benefic asupra oraganismului dumneavoastra.

Pepenele verde – acest fruct contine multa vitamina A, C si lycopen, care in aceasta combinatie are un efect antioxidant foarte puternic. Acesta ajuta la detoxifierea organismului si mai ales la regenerarea unor celule bolnave sau prevenirea imbolnavirii altor celule. Este foarte recomandat si in curele de slabire, pentru continutul sau ridicat de apa.

Conopida – ruda buna cu Broccoli, facand parte si ea din familia cruciferelor, conopida este un aliat de nadejde cand vina vorba de lupta impotriva cancerului.

Ceaiul verde – este deja foarte bine cunoscut efectul antioxidant al acestei plante-minune, care ajuta in lupta cu diverse boli ce afecteaza si distrug celulele organismului. Puterea ceaiului verde a fost testata de-a lungul timpului si nu poate fi pusa la indoiala intrucat efectele sale sunt mai mult decat curative; sunt mai ales paliative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *