Health & Beauty

Retete dietetice

Retete utile

SUPA DE FRANZELA
SUPA FRANTUZEASCA

Franzela 80 g (2 chifle), lapte 50 ml, ou ΒΌ buc, unt 5 g, apa 0,5 l, morcov 50 g, pastarnac 30 g, patrunjel 30 g, cartofi 80 g, sare 2 g.

Legumele se pun la fiert in apa clocotita cu sare in ordinea duratei lor de fierbere. Cand sunt bine fierte, se strecoara supa si in zeama limpede se adauga franzela fiarta separat in zeama de legume si trecuta prin sita. Se mai da cateva clocote. Inainte de servire se adauga galbenusul frecat cu lapte si subtiat cu supa de zarzavat si untul.

4 Comentarii »

admin:

Daca nu puteti manca decat o singura data pe zi, acest lucru este datorat unei probleme medicale ce necesita investigatii amanuntite, iar in acest caz este recomandat un consult si o serie de analize facute de catre un medic de specialitate.

December 15th, 2013 | 4:11 pm
Pusca nicolae:

Nu sant bonlav.Nu am fost bonlav. Dar nu pot manca decat o data pe zi. Seara dupa orele 21.Nu ma simt rau si nici nu am senzatia de foame. E boala? Ce sa fac? Am luat si vitamax 2 luni. DEGEABA

September 30th, 2013 | 3:16 pm
cecily:

painea , laptele, oul sunt de asemenea departe de orice dieta!!!!

July 24th, 2011 | 11:51 am
Lory:

si cam cate calorii aproximati pt aceasta reteta “dietetica”? doar prin faptul ca are paine in compozitie mi se pare ca ii dispare apelativul de dietetic

March 19th, 2011 | 10:52 pm
Lasa un comentariu

Comentariul lasat va fi moderat si din acest motiv este posibil sa apara intarzieri in aparitia acestuia. De asemenea, este de preferat sa nu folositi diacritice.

Va multumim!